WEMANAGE ENERGY | ZAKELIJKE ENERGIECONTRACTEN

Navigation

Interesse!

Stuur een mail naar: info@wemanage.nl

Wij zijn een grootzakelijke energie makelaar en werken met verschillende energieleveranciers zoals Total Power and Gas, Gazprom, Clean, Essent, Eneco, Eneco, etc. Eenvoudig, snel en economiserend en binnen 2 werkdagen een bespaar advies omtrent uw zakelijke energiekosten. Als energiemakelaar cq. energieadviseur beoordelen wij niet alleen uw energienota maar ook uw energieverbruik. Wij geven advies omtrent klein - en grootzakelijke energie, Led verlichting, warmtepanelen en zonnepanelen.

Wat is grootzakelijke energie? U bent volgens de Electriciteitwet grootverbruiker van stroom als u een aansluiting hebt groter dan 3x80 Ampere (ca. 100.000 kWh of meer per jaar). Grootverbruiker van gas bent u als u een aansluiting hebt met een gasmeter groter dan G25 en een doorlaatwaarde van meer dan 40 kubieke meter gas per uur. Het verschil tussen een kleinzakelijke - en een grootzakelijke klant is de capaciteit van uw aansluiting.

Wat is kleinzakelijke energie? U valt met uw onderneming en/of vastgoed niet onder groot zakelijk maar u heeft wel een zakelijke energie aansluiting. Uw verbruik is in de regel hoger dan bij een gemiddelde woning. Bij hetzelfde energie volume kan een besparing al snel enkele honderden euro's per jaar zijn die u nu uiteindelijk onnodig betaald. Uw bedrijf op uw huisadres ingeschreven, dan kunt u de energie tegen het klein zakelijke tarief afnemen.

WeManage Energy, professionele mensen die passie voor het werk hebben. Wij analyseren uw huidige energie situatie en geven wanneer mogelijk een betere propositie. WeManage heeft als primaire doelstelling u t.o.v. de markt een betere financiele propositie aan te bieden en een betere service. Wij zoeken in de markt naar het beste energievoorstel met het laagste tarief voor Elektra en/of Gas waarbij niet alleen het financiele aspect belangrijk is maar ook de aanvullende aspecten. Bij het nemen van een beslissing zijn een aantal punten belangrijk zoals: Duurzaamheid, Kosten Besparing, Professionaliteit, Ontzorging, Duidelijkheid en Professioneel Advies.

Led, Warmtepanelen en Zonnepanelen

LED-lampen hebben een aanzienlijk langere levensduur dan de gemiddelde gloeilamp, maar nee, ze gaan niet eeuwig mee. Net als alle andere lichtbronnen worden ze uiteindelijk zwakker. Maar onthoud dat A-kwaliteit LED-lampen gedurende hun gebruiksduur een constante lichtkwaliteit blijven afgeven.

Infrarood verwarmingspanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige warmte voelt weldadig aan. De infraroodpanelen kunnen eenvoudig worden gemonteerd aan wand of plafond tot een maximale hoogte, afhankelijk van het type paneel. Een warmtepaneel straalt een natuurlijke gezonde warmte uit, momenteel het meest comfortabele verwarmingssysteem.

Zonnepanelen zijn de laatste jaren enorm populair. De prijzen voor stroom zijn aan verandering onderhevig. Het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) houdt de energieprijzen ieder jaar bij. In de periode van 1996 tot en met 2010 is de prijs van elektriciteit van index 100 naar 267 gestegen. Dat is een behoorlijke stijging. Toch zijn de prijzen voor dag- en nachtstroom in de jaren na 2010 behoorlijk gedaald. Stroom lijkt dus eerder goedkoper geworden dan duurder. Schijn bedriegt! Jaar over jaar wordt de energiebelasting op stroom verhoogd. Van 2014 naar 2015 is de energiebelasting boven de 10.000 kWh per jaar zelfs met 8,8% verhoogd.

Meer informatie omtrent Led, Warmtepanelen en Zonnepanelen vindt u in de bijlages aan de rechterzijde van deze pagina.