WEMANAGE | LED PRO

Navigation

Interesse!

Stuur een mail naar: info@wemanage.nl

LED-lampen hebben een aanzienlijk langere levensduur dan de gemiddelde gloeilamp, maar nee, ze gaan niet eeuwig mee. Net als alle andere lichtbronnen worden ze uiteindelijk zwakker. Maar onthoud dat onze LED-lampen gedurende hun gebruiksduur een constante lichtkwaliteit blijven afgeven.

Met een LED-lamp in de plaats van een gloeilamp of halogeen lamp bespaar je ca. 85% op je stroomverbruik en stoot je dus ook 85% minder CO2 uit. Daarnaast brand de LED-lamp ca. 30.000 uur en geen 1.500 uur. Gloeilampen zijn de grootste energieverbruikers, dus het rendeert enorm als dit type lamp vervangen wordt door een LED-lamp. De terugverdientijden zijn extreem kort. Bij professioneel gebruik zijn de terugverdientijden geregeld minder dan 1 jaar. Dit is bijvoorbeeld het geval in de horeca, waar je nog geregeld deze oude lampen ziet hangen. Aangezien je thuis minder branduren per dag maakt, duurt het langer voor je ze terugverdiend hebt, maar aan de andere kant gaan de LED-lampen dan ook weer langer mee.

LED Toepassingen

LED verlichting wordt voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Tegenwoordig is LED verlichting bijna niet meer weg te denken uit het Nederlandse en Internationale straatbeeld. Al vele jaren vindt u ledjes in bijvoorbeeld verkeerslichten en elektronische apparaten. De afgelopen jaren zijn leds echter veel beter en krachtiger geworden waardoor LED verlichting nu geschikt is om alle traditionele lampen te vervangen.

Hier de belangrijkste toepassingen van LED voor u op een rij gezet: afstandsbedieningen, speelgoed, straatlantaarn, fietsverlichting, televisies, autolampen, tuinbouw, bouwlampen, veestallen, parkeergarages, ziekenhuizen, magazijnen, zwembaden & sauna's, winkels, kantoren, horecagelegenheden, lichtslingers (decoratie), verkeerslichten, zaklampen.