WEMANAGE CONSTRUCTION | BOUW EN ONDERHOUD

Navigation

Interesse!

Stuur een mail naar: info@wemanage.nl

Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een goede naam weten op te bouwen binnen de wereld van kleine renovaties en verbouwingen in kantoorpanden en woningen. Onze kracht ligt voornamelijk bij de kleinere renovaties zoals schilder - en sauswerkzaamheden, timmerwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden en tapijtwerkzaamheden. Dit doen wij niet alleen door onze kennis, ervaring en kwaliteiten in te zetten maar ook door gedurende het bouwproces proactief met u mee te denken.

Persoonlijke betrokkenheid in elke fase van het bouwproject, dit resulteert in meer dan tevredenheid bij onze klanten. Wij bouwen klantgericht en zorgen voor een uitstekend eindresultaat. Een goede voorbereiding is daarbij van belang. We nemen uitgebreid de tijd om in samenspraak met u het bouwplan op te stellen. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, budget, details en tijd.

Werkzaamheden zijn bepaalde taken die altijd volgens een bepaalde manier uitgevoerd worden. Bij bouw- of verbouwprojecten zijn verschillende soorten werkzaamheden denkbaar. Denk hierbij aan binnenwerk, buitenwerk, timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, uitbouwingen, leidingwerk.

Staat u op het punt een deel van u huis of kantoorpand te verbouwen? Neem dan in het voortraject nog heel even de tijd. Zo weet u zeker dat u straks ├ęcht kunt genieten van het eindresultaat. Wij denken graag met u mee en geven u graag enige inspiratie en advies. Bij advies moet u bijvoorbeeld denken aan: U wilt een nieuwe vloer en gaat voor hout, laminaat, tegels of toch pvc? Alles kan, ook als u een houten ondervloer hebt. Maar de ondervloer moet wel trillingvrij zijn. Schroef losliggende planken stevig vast, zodat de nieuwe vloer niet scheurt. Ook belangrijk: leg het laminaat dwars op de bestaande houten vloer. Zo voorkomt u dat er een verende werking ontstaat en loopt u de klikverbindingen niet kapot.

Inspectie, onderhoud en Overige werkzaamheden

Met Haarlem als oprichtingsstad zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met twee vestigingen in Noord Holland. Ons werkgebied is voornamelijk Noordwest-Nederland. Wij willen optimaal kunnen inspelen op alle wensen en daarom leggen wij onze focus geheel op onze kernregio: Noordwest-Nederland.

Uiteraard zijn wij u ook in de overige provincies graag van dienst, zo hebben wij in het verleden al meerdere werkzaamheden uitgevoerd in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Flevoland.