WEMANAGE | WARMTEPANELEN

Navigation

Interesse!

Stuur een mail naar: info@wemanage.nl

Infrarood verwarmingspanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige warmte voelt weldadig aan. De infraroodpanelen kunnen eenvoudig worden gemonteerd aan wand of plafond tot een maximale hoogte, afhankelijk van het type paneel. Een warmtepaneel straalt een natuurlijke gezonde warmte uit, momenteel het meest comfortabele verwarmingssysteem.

Warmtepanelen worden door specialisten momenteel als het verwarmingssysteem voor de toekomst gezien. Men baseert zich op de volgende 2 voordelen van een Infrarood Warmtepaneel. A. Belangrijk voor een infrarood warmtepaneel is dat er steeds meer vraag komt naar elektrische verwarming. Dit is ook logisch omdat de fossiele brandstoffen zoals Aardgas en Olie steeds schaarser en daardoor ook duurder worden. B. Het verwarmen met een infrarood warmtepaneel is een van de meest efficiƫnte manier van verwarmen. Waar andere verwarmingssystemen een rendement van 30%-50% hebben, heeft een hoogwaardig warmtepaneel een rendement van ca. 95%.

Warmtepanelen Toepassingen

Infrarood warmtepanelen zijn ideaal om toe te passen als erwarming, zoals voor: in huis (een onverwarmde zolderkamer, slaapkamer, speelkamer, badkamer, serre, schuur of garage), in kantoorpanden, in winkels, supermarkten (bij de kassa), magazijn (boven de paktafels), kleedkamers, bouwkeet, overige. Met infrarood warmtepanelen bespaart u hoge installatiekosten. Er wordt alleen energie gebruikt als ze aan staan. Ruim 95% van de elektrische energie wordt omgezet in infrarood straling. Elke ruimte kan apart worden verwarmd door gebruik te maken van een ruimte thermostaat.